Begeleiders mailen Begeleiders


Via deze mailing-lijst kun je berichten versturen over alle onderwerpen die met leerlingbegeleiding te maken hebben en in principe kun je dan van alle leden van de lijst een antwoord krijgen. Op deze manier komt de gezamenlijke know-how van alle bij de lijst aangesloten leerlingbegeleiders beschikbaar voor ondersteuning van elkaar. Daarnaast kunnen er op deze lijst ook boeiende discussies ontstaan over alles de leerlingbegeleiding betreffende. 

Een mailing lijst is een lijst met emailadressen waarvoor je je electronisch kunt aanmelden. Als je dat doet dan krijg je vanaf dat moment automatisch alle berichten toegestuurd die de leden van de lijst opsturen naar de lijst-beherende computer. Daar kun je vervolgens weer op reageren en dan krijgt ieder van de anderen jouw antwoord ook weer te lezen. Natuurlijk kun je ook reageren naar het privé emailadres van degene die je antwoord wilt geven. Als het goed is krijg je een regelmatige stroom interessante berichten in je electronische postbus en participeer je zelf ook in de discussies.

Anders dan de naam van de lijst doet vermoeden hoef je geen counselor te zijn om je in te schrijven. Elke leerlingbegeleider kan meedoen. Dus ben je mentor, decaan, leerlingbegeleiders-opleider, counselor of leerlingbegeleider met nog een andere omschrijving, schrijf je in!

Dus ik hoop velen zich inschrijven, zodat er al snel een levendige discussie kan gaan ontstaan en veel onderlinge hulp en steun kan worden verleend.

 

Inschrijven doe je door een email te sturen naar: counselor@chello.nl onder vermelding van: aanmelding mailinglist counseling. Klik op de voorgaande link, verstuur de email en de rest gaat vanzelf.

je aanmelding en acceptatie kun je electronische post naar alle leden van de lijst versturen door een bericht te verzenden aan list-counseling@digischool.nl.

Om je adres van de lijst te verwijderen, stuur je opnieuw een bericht naar: counselor@chello.nl, , deze keer natuurlijk met de vermelding dat je graag van de lijst verwijderd wilt worden.

Als je ondanks deze instructies, niet het gewenste resultaat krijgt, neem dan contact op met Dirk van der Wulp en bericht me met welk emailadres je jezelf in de lijst opgenomen wilt zien.