ICLON Homepage

 

Good Practice Day Talen 7           Leiden

 

Op 18 maart jl. werd in Leiden door het ICLON voor de zesde maal een Good Practice day Talen georganiseerd. Deelnemers konden kiezen uit een aanbod van dertig workshops. De evaluatie van die dag stemt tot tevredenheid. We hebben de deelnemers bevraagd op de algemene indruk, de inhoud, de praktische bruikbaarheid en de organisatie van de studiedag. De Good Practice Day Talen scoorde op alle gebieden tussen de 7.5 en 8.0. Daarmee zijn wij zeer tevreden en we willen alle workshopleiders en deelnemers danken voor de moeite de evaluatie in te vullen.

Was er dan geen enkel minpunt? Natuurlijk wel. Een studiedag op zaterdag was wel erg veel gevraagd. Hoewel we hebben aangegeven dat we door de interne verbouwing geen andere keus hadden dan uit te wijken naar de zaterdag, werd deze move door niet iedereen geapprecieerd. Wij kunnen ons dat voorstellen. Daarom organiseren we de Good Practice Day  Talen 7 wederom op een vrijdag. Noteert u alvast in uw agenda:

 

Good Practice Day Talen        26 januari 2007

 

De dag heeft als thema: De toekomst van het talenonderwijs.

 

Voor het eerst zullen er ook workshops worden georganiseerd voor docenten Spaans en Chinees. Nieuw zijn ook een aantal workshops over film bij de diverse talen.

 

Via directe mailing, de vakcommunities en vakbladen als Levende Talen wordt u in de loop van dit en volgend schooljaar op de hoogte gehouden.

 

Plaats en tijd   Pieter de la court-gebouw, Wassenaarseweg 52 Leiden (op 5 min. Loopafstand van                              station Leiden Centraal), 26 januari 2007 van 8.45 16.00 uur.

 

Kosten             225,- incl. materiaal, lunch en nascholingscertificaat.

                            Er wordt een korting gegeven Wie zich voor 15 december 2006 inschrijft, krijgt een                             korting van 10%

 

Voor verdere informatie:

 

Wibo van der Es                       Ad van der Logt               Coby Aanhaanen

071-5277164                            071-5274028                    071-5274015

vanderes@iclon.leidenuniv.nl     logt@iclon.leidenuniv.nl      aanhaanen@iclon.leidenuniv.nl